PALVELEMME 20 VUODEN KOKEMUKSELLA!

BRODEERAUS

Brodeeraus eli konekirjonta on tyylikäs ja kestävä merkkaustapa. Brodeerauksen voi tehdä
moniin erilaisiin tekstiileihin, rajaavia tekijöitä ovat kovin ohuet, venyvät materiaalit tai toisaalta paksut ja kovat tekstiilit. Myös brodeerauksen onnistuminen kovin pienessä koossa, varsinkin jos siinä on paljon yksityiskohtia, on välillä haastavaa. Brodeerauksen voi tehdä suoraan tekstiiliin tai siitä voi tehdä erillisen kangasmerkin.

Brodeerauksessa hinta määräytyy lähinnä tikkimäärän mukaan, ei värien. Hinnoitteluun vaikuttaa myös se minkälaisiin tekstiileihin brodeeraus tulee. Sitä varten pitää myös logosta tai kuvasta tehdä tietokoneella brodeerausohjelma siihen tarkoitetulla digitointiohjelmalla. Tilaustöissä tästä aloitustyöstä tulee asiakkaalle kertakustannus ja brodeerausohjelma jää meille säästöön. Jos brodeerausta käytetään myöhemminkin tulee vain brodeerauskulut. Teemme brodeerauksia omista Doggy Design -rotukuvistamme sekä asiakkaiden omista logoista tai kuvista.

PAINATUS

Painatus on toinen merkkaustapa. Riippuu eri tekijöistä milloin on parempi painaa kuin
brodeerata. Pääsääntöisesti suosimmme painatusta ohuemmissa materiaaleissa. Käytämme paljon ns lämpösiirtokuvia, jotka prässätään tekstiileihin. Tämä toteutustapa on edukkain ja joustavin pienemmissä painatusmäärissä ja monivärisissä kuvissa/logoissa. Siten voidaan myös painaa samaan tilaukseen eri tekstiilejä ja eri kokoisia painatuksia. Isommissa painatussarjoissa voidaan käyttää silkkipainoa.

Teemme painatuksia omista Doggy Design -rotukuvistamme sekä asiakkaiden omista logoista tai kuvista.

TILAUSTYÖT

Teemme tilaustyönä brodeerauksia ja painatuksia myös asiakkaiden omista
logoista tai kuvista. Asiakkainamme on yrityksiä, yhdistyksiä, kenneleitä sekä muita ryhmiä. Tarjolla on laaja valikoima eri mainostekstiilejä ja -tuotteita, joista kaupassamme on esillä vain osa. Tilaustöissä voimme tarpeen vaatiessa tarjota vielä laajemman valikoiman. Pyydä tarjous, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva ja toimiva kokonaisuus! Tilaustyöt hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.